Welkom bij De Vries & Nell Amersfoort

Administratiekantoor De Vries & Nell Amersfoort is een fris en modern administratiekantoor. Met een team van 5 medewerkers doen we de administratie en het belastingadvies van startende ondernemers, ZZP’ers tot middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt ons kantoor over een uitgebreid netwerk van externe specialisten. Daarom kunt u voor alle financiële vraagstukken bij ons kantoor terecht. Wij zijn een vertrouwd adres voor ondernemer en particulier.

Ondernemer

Als ondernemer dient u diverse belastingaangiften te doen. Gebruik makend van alle fiscale mogelijkheden die er zijn, en door onze ervaring en kennis op fiscaal gebied, weet u dat u nooit te veel belasting betaalt. Ook met vragen over persoonlijke financiële planning, rechtsvormen en opvolging van uw bedrijf kunt u bij ons terecht. Als het nodig is dan treden we voor u in overleg met de Belastingdienst, wij hebben een vast contactpersoon bij de Belastingdienst. Wij regelen het voor u.

Waarom Administratiekantoor De Vries & Nell Amersfoort? U heeft één contactpersoon, die u kent en weet wat uw wensen zijn. Persoonlijk en snel. Even bellen of binnenlopen? U bent welkom. Eenmaal klant dan blijven wij actief met u meedenken. Hierdoor kunnen wij inspelen op alle ontwikkelingen binnen uw onderneming.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Via NOAB ontvangen wij dagelijks al het relevante nieuws met betrekking tot fiscale zaken, arbeidszaken, pensioen en sociale wetgeving. Hierdoor zijn wij in staat voortdurend rekening te houden met actuele (on-)mogelijkheden.

Administreren leuker en makkelijker maken, kies voor het online boekhouden (scan & herken)

De ontwikkelingen op administratief gebied gaan razend snel. Het boekhouden zal steeds meer een technologische handeling worden. Zelf de administratie bijhouden op een makkelijke, overzichtelijke en betaalbare manier. Bij ons kunt u online boekhouden met Asperion. Denk hierbij aan de automatische bankkoppeling en het scannen en herkennen van facturen. Bespaar hiermee uw kostbare tijd zodat u meer vrije tijd overhoudt of meer tijd in (extra) klanten kunt steken!

Dienstverlening van ons administratiekantoor

Onze dienstverlening is onder te verdelen in de vakgebieden jaarrekening en rapportages, IB+ winstaangifte (verkort), administratieve dienstverlening, online boekhouden (scan & herken), salarisadministratie, fiscaliteit, advisering en ondersteuning. Juist door onze ervaring en expertise kunnen wij u door onze directe betrokkenheid op allerhande deelterreinen op maat bijstaan. Uit ervaring weten wij dat u als ondernemer veel ad-hoc vragen hebt, waar u vaak direct antwoord op wilt hebben.