Welkom bij De Vries & Nell Amersfoort

Online boekhouden (scan & herken)

Uw boekhouding online: betaalbaar, modern, efficiënt en snel zelf te verwerken! Veel functionaliteit voor slechts € 12,50 excl. BTW per maand. Een computer met alleen internet is voldoende! Internetboekhouden: Deze vorm van dienstverlening kenmerkt zich door een veelheid aan ongekende extra functionaliteiten.

Naast de reguliere boekhoudfuncties zijn er vele extra standaardfuncties die het boekhouden efficiënter en makkelijker maken. Zoals o.a. automatische koppelingen met de bank. Het scannen van uw inkomende facturen gebeurt d.m.v. een scanner of uw smartphone! Dat bespaart werk en verlaagt de kans op fouten. En weet u wat het allerleukste is? De meeste van die functies kosten helemaal niets extra! Ze zitten gewoon in het standaardpakket!

Mogelijkheden standaardpakket
Een standaardpakket via Administratiekantoor De Vries & Nell Amersfoort kost slechts € 12,50 excl. BTW per maand.internetboekhouden bij De Vries en Nell Amersfoort

De module bevat alle gebruikelijke functies voor het grootboek en de debiteuren en crediteuren administratie. Daarnaast kunt u telebankieren, beschikt u over kasbladen, zijn talloze rapportages mogelijk en genereert u de BTW-aangifte. Ook beschikt u over een nauwkeurige verplichtingen-administratie en beheert u uw afschrijvingen met de materiële vaste activa functie. Aanmaningen kunt u ook met deze module opstellen en verzenden.

Maak een foto van facturen en bonnen met de Mobile app en stuur deze direct naar de administratie. Er is een automatische koppeling bankgegevens (momenteel Rabobank, ABN AMRO, ING bank, KNAB en Bunq). Bij de overige niet automatisch te koppelen banken kunt u de bankafschriften uploaden (.txt/.940/.csv/.asc/.gz). De vele import- en export mogelijkheden en het elektronisch dossier completeren deze module.

De OCR-herkenningsfunctie instellen
OCR is een afkorting van het Engelse begrip Optical Character Recognition hetgeen betekent dat het programma van een scan of foto van een boekstuk, bijvoorbeeld een factuur, gegevens kan aflezen en registreren die nodig zijn om een  boekstuk te kunnen boeken. Het maakt handmatig boeken van boekstukken dus overbodig. Dat scheelt tijd en kan zelfs boekingsfouten voorkomen. Veelal wordt voor deze functie de uitdrukking “Scannen & Herkennen” gebruikt.De OCR-functie is geen aparte module in Asperion. De functie wordt volledig geïntegreerd in bestaande modules op de plaatsen waar deze efficiënter werken mogelijk maken. De omvang van de OCR-functie in Asperion zal voortdurend uitgebreid worden.
Als het onbeperkt gebruik van deze functie in uw abonnement is opgenomen dan zijn er geen verdere kosten aan verbonden. De maandelijkse kosten zijn € 2,50 excl. BTW.

Optionele module verkoopfacturen
De module facturatie stelt u in staat om al uw facturatie wensen te vervullen. Debetfacturen, creditfacturen, vaste en proforma facturen. U kunt direct aan de slag met een van de beschikbare standaard lay-outs. U kunt ook uw eigen factuur lay-outs samenstellen compleet met eigen logo.
Facturen worden als PDF gemaakt en opgeslagen en kunnen desgewenst direct per email verstuurd worden. Deze module kost via Administratiekantoor De Vries & Nell Amersfoort € 12,50 excl. BTW per maand.

Belangrijkste voordelen
Het handmatig verwerken van papieren boekstukken behoort nu definitief tot het verleden! U kunt voortaan alle boekstukken volledig digitaal verwerken. Zelfs via uw smartphone kunt u de facturen middels een app scannen naar uw administratie.
Boekhouden en bankieren bij de Rabobank, ABN Amro, ING bank, KNAB en Bunq is nog nooit zo makkelijk geweest. Alle afschriften komen automatisch vanuit uw bankrekening(en) naar uw boekhouding en zijn direct zichtbaar in uw administratie. Hieronder nog meer voordelen:

  • Registratie van vaste activa en automatische maandelijkse boekingen van de afschrijvingen
  • Urenregistratie (1225 uur) bijhouden
  • Betaalbestand (automatisch) verzenden naar de bank, accorderen met de scanner van de bank en de betalingen zijn verwerkt.

Bent u geïnteresseerd in deze praktische wijze van boekhouden en wenst u meer informatie neem dan contact met ons op.

Boekhouden is een “spel” tussen u als klant en wij als adviseur. Samen komen wij altijd tot de juiste keuze om uw boekhouding te verwerken.