Welkom bij De Vries & Nell Amersfoort

Startersinformatie

Ondernemende starter of startende ondernemer?

U heeft uw onderneming opgericht en ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel: de zaken kunnen beginnen. U wilt goed van start gaan? Dan adviseren wij u direct bij de start van uw onderneming uw administratie op een efficiënte manier in te richten. Stelt u het inrichten van uw administratie niet uit tot een later tijdstip! Want heeft u eenmaal een schoenendoos vol bonnetjes, inkoopfacturen en declaraties, dan bent u onnodig veel tijd kwijt aan het ordenen en invoeren van uw ‘administratie’. Vervolgens is het lastig om uw fiscale en administratieve positie te optimaliseren.

Uw administratie moet niet alleen vanuit uw positie aan bepaalde voorwaarden voldoen, maar ook de belastingdienst legt u als startende ondernemer een aantal administratieve regels op.

U kunt er overigens ook op rekenen dat de Belastingdienst binnen 5 jaar een bezoek komt brengen om te controleren of u uw administratie op de juiste manier hebt ingericht en verwerkt. Het is dan prettig als dit inderdaad het geval is! Gelijk al een tip: vanaf het moment dat u de voorbereiding gaat nemen om zelfstandig te worden moet u de uren bijhouden voor het urencriterium van 1225 uur. Ook het bijhouden van de zakelijke kilometeradminstratie is belangrijk en bewaar wel de brandstofbonnen van de privé auto!

Administratiekantoor De Vries & Nell Amersfoort is een organisatie die een grote waarde hecht aan persoonlijk contact met haar opdrachtgevers. Wij zorgen er dan ook voor dat u met al uw vragen terecht kunt bij uw vaste contactpersoon.

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij een Excel administratiebestand gemaakt waarin u snel en gemakkelijk zonder kosten van een boekhoudpakket uw administratie kunt verwerken. De balans, resultatenoverzicht en aangifte omzetbelasting zijn op ieder moment na het invoeren van de administratie door uzelf up-to-date! Wilt u besparen op de kosten van de boekhouder door de administratie zelf bij te werken? Bij ons is dit mogelijk!
Als zzp’er ben je verantwoordelijk voor een gedegen boekhouding, je wordt door de Belastingdienst immers ‘gewoon’ als een ondernemer gezien. Dankzij slimme boekhoudprogramma’s kunnen zzp’ers steeds eenvoudiger en sneller een professionele boekhouding voeren. De Belastingdienst gaat mee in deze trend door zelf online boekhouden door zzp’ers steeds meer te stimuleren. Bij ons kan de ZZP’er zijn gehele administratie verwerken in de AdmInbox ZZP welke in samenwerking met de Belastingdienst is gemaakt. Klik hier voor meer informatie!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Administratiekantoor De Vries & Nell Amersfoort u te bieden heeft? Belt u ons dan voor een gratis oriënterend gesprek via 033 – 451 93 16 of stuur een e-mail naar amersfoort@devriesennell.nl. Uiteraard kan dit gesprek desgewenst ook in de avonduren plaatsvinden. Wij bespreken samen met u bovenstaande mogelijkheden om uw boekhouding te verwerken en welke optie het beste bij u past.