Welkom bij De Vries & Nell Amersfoort

AdminBox-ZZPHet nieuwe boekhouden met Asperion

Boekhouden is niet je favoriete bezigheid maar aan anderen overlaten kan in de papieren lopen.
Met de nieuwe AdmInbox ZZP van Asperion kan je voortaan helemaal zelf je administratie bijhouden op een makkelijke, overzichtelijke en betaalbare manier. Als je bonnetjes kunt emailen of uploaden dan heb je al veel gedaan en is de BTW aangifte direct te verzenden.
Met de AdmInbox ZZP van Asperion weet je steeds hoe je er voor staat en wordt administreren leuker en makkelijker.

De AdmInbox ZZP kost € 12,50 exclusief BTW per maand all-in

  • Er zijn geen variabele kosten.
  • Gebruikers kunnen onbeperkt facturen en bonnen uploaden en laten herkennen (OCR)
  • Het gebruik in de eerste maand is gratis
  • Een abonnement is maandelijks opzegbaar
  • Registratie van vaste activa en automatische maandelijkse boekingen van de afschrijvingen
  • Urenregistratie (1225 uur) bijhouden

Wat kan je allemaal met de AdmInbox ZZP?

Je hele Boekhouding voeren
De AdmInbox ZZP is voorzien van een volledig ingericht rekeningschema dat is afgestemd met de Belastingdienst. Daarmee kan je zelfstandig en zonder hulp van anderen je administratie voeren en alle, voor een administratie noodzakelijke, handelingen verrichten.

Je eigen facturen maken en versturen
Naast het registreren van alle uitgaven kan je ook je eigen facturen aanmaken en direct vanuit de AdmInbox ZZP versturen. Die zijn dan meteen geboekt en hoeven dus niet meer ingescand te worden. En als je van de Belastingdienst facturen pas hoeft te boeken nadat de betaling ontvangen is, dan is dat ook mogelijk (kasstelsel). Verder kan je gebruik maken van diverse factuur layouts, creditfacturen, een vaste facturen functie en van artikelen en/of producten functie.

BTW aangiftes maken, versturen en betalen
De meeste inkomsten en uitgaven hebben invloed op de af te dragen of terug te vragen BTW. De AdmInbox ZZP berekent het BTW saldo continu. Na afloop van elk kwartaal word je er aan herinnerd, o.a. met een pushberichtje, dat het tijd is om een aangifte te maken. De aangifte staat dan al klaar en kan met een muisklik verstuurd worden. En om het helemaal makkelijk te maken kan je ook met een muisklik betalen. Hiervoor kan je kiezen uit betalen met iDEAL of met een QR betaal code als je bank app die ondersteunt. Het juiste betalingskenmerk komt dan automatisch mee! Je weet dan zeker dat je aan zowel je aangifte- als je betalingsverplichting hebt voldaan. Een prettig gevoel!

Koppelen met je zakelijke bankrekening
Je kunt electronische bankafschriften van de meeste banken zelf inlezen. Maar als je gebruik maakt van de beschikbare bankkoppelingen, dan komen je bankmutaties helemaal automatisch in je administratie. De AdmInbox ZZP is koppelbaar met alle Nederlandse banken die zo’n koppeling aanbieden.

Bankmutaties automatisch laten afletteren
Afletteren van je bankmutaties doe je als je elke uitgave op je bankafschrift  koppelt aan een inkoopfactuur of bon en elke ontvangst koppelt aan een verkoopfactuur. De AdmInbox ZZP doet dit zo veel mogelijk automatisch voor jou. Dan weet je welke facturen al betaald zijn en welke nog betaald moeten worden. Je wordt gewaarschuwd als een klant te laat is met betalen. Ook een betalingsherinnering is snel en makkelijk te versturen.

Rapporten maken om te zien hoe je er voorstaat
Je kunt met een paar muisklikken een Balans en Winst/verlies rekening aanmaken. Op het scherm, als PDF of eventueel in het Excel formaat. Andere rapporten tonen de lijst met openstaande verkoopfacturen. Dan zie je direct van wie je nog geld krijgt en/of wie er te laat is met betalen. De lijst met openstaande inkoopfacturen laat zien welke facturen je nog moet betalen.

Cashbetalingen verwerken
Cash betalingen kan je uiteraard ook verwerken. Je geeft dan aan als een in- of verkoop factuur geheel of gedeeltelijk in cash betaald is, of dat die juist niet betaald gaat worden. Wat het geval ook is, dit alles wordt met een muisklik correct in de administratie verwerkt.

Documenten bewaren in het Electronisch dossier
De AdmInbox ZZP is voorzien van je eigen electronisch dossier. Dat is handig voor al die belangrijke documenten die je bij je administratie wilt bewaren. Bijvoorbeeld een beschikking van de belastingdienst of een PDF van een belangrijk contract. Bewaar ze overzichtelijk bij de administratie in het electronisch dossier.

Met de Mobile App je administratie altijd binnen handbereik en de pushberichten waarschuwen je op tijd!
Je kunt fotoscans ook onderweg uploaden met de Mobile app. De AdmInbox ZZP kan je via de app pushberichten sturen, bijvoorbeeld om je er aan te herinneren dat een BTW aangifte verstuurd moet worden of dat deze nog betaald moet worden. Het niet tijdig indienen en betalen van de BTW aangifte is op deze manier bijna onmogelijk! Elke AdmInbox ZZP gebruiker kan de mobile app gratis downloaden uit de app stores voor iOS en Android.


Doelgroep

Dit boekhoudpakket is bedoeld voor de eenmanszaak. De onderneming moet ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel en over een zakelijke bankrekening beschikken.

Adminbox-ZZP-1