Welkom bij De Vries & Nell Amersfoort

AdminBox-ZZP

Administreren leuker en makkelijker maken?

Daar kunnen wij jou eenvoudig mee helpen met de AdmInbox ZZP  van Asperion.

Hiermee kan jij als eenmanszaak/ZZP’er en Holding B.V. (alleen DGA) voortaan helemaal zelf je administratie bijhouden op een makkelijke, overzichtelijke en betaalbare manier. Als je bonnetjes kunt e-mailen of uploaden dan heb je al veel gedaan en is de BTW aangifte met een paar muisklikken direct te verzenden. Bespaar hiermee jouw kostbare tijd zodat je meer vrije tijd overhoudt of meer tijd in (extra) klanten kunt steken.

De AdmInbox ZZP kost € 15,25 exclusief BTW per maand all-in
 • Er zijn geen variabele kosten.
 • Gebruikers kunnen onbeperkt facturen en bonnen uploaden en laten herkennen (OCR).
 • Facturatiemodule is onbeperkt beschikbaar
 • Herinneringen en aanmaning versturen
 • Het gebruik in de eerste maand is gratis
 • Een abonnement is maandelijks opzegbaar
 • Registratie van vaste activa en automatische maandelijkse boekingen van de afschrijvingen
 • Urenregistratie (1225 uur) bijhouden en kilometers registreren

Waarom de AdmInbox voor de eenmanszaak/ZZP’er en Holding B.V.? Na e-mailen of uploaden zijn de meeste scans direct geboekt!

E-mailen of uploaden is makkelijker dan boeken. Maar hoe werkt dit zal je wellicht denken?
Elke scan van een factuur of bonnetje dat je upload of naar de administratie e-mailt, zal de AdmInbox ZZP direct proberen te lezen om deze automatisch tot boeking te verwerken. Er wordt gebruik gemaakt van de standaard meegeleverde en volledig geïntegreerde Scan & Herken functie, ook wel OCR genoemd.

Zelflerend programma
Niet elke scan of foto is even duidelijk en niet alle facturen en bonnen zijn hetzelfde. Als niet alle informatie van de scan gelezen kan worden zal de AdmInbox ZZP je vragen om even te helpen. Door met een muisklik bijvoorbeeld aan te geven van wie de factuur is of wat voor soort kosten het betreft. Van jouw hulp leert de AdmInbox ZZP, zodat voor een soortgelijke scan in de toekomst je hulp niet eens meer nodig is. De AdmInbox ZZP is dus een zelflerend programma en houdt zo steeds beter rekening met jouw specifieke voorkeuren, inkomsten en uitgaven.

Minder intypen dus minder werk!
De AdmInbox ZZP kan bij het inlezen van facturen zien of het een nieuwe crediteur betreft. Bij een nieuwe crediteur worden automatisch meteen de naam, het adres, KvK nummer, bank- en BTW nummer etc. verzamelt die op de inkoopfactuur zijn gevonden. Die kan je dan met één muisklik, dus zonder tikwerk, direct overnemen in de administratie. Dat scheelt een hoop werk en vooral typfouten!

Scannen en herkennen zoveel als je wilt
Met de AdmInbox ZZP mag je onbeperkt scans uploaden die dan automatisch herkend en tot boeking verwerkt worden. Dit scheelt veel tijd en geld!

Wat kan je allemaal met de AdmInbox ZZP?

Je eigen facturen maken en versturen en aanmanen
Naast het registreren van alle uitgaven kan je ook je eigen facturen aanmaken en direct vanuit de AdmInbox ZZP versturen. Debetfacturen, Creditfacturen, vaste- en proforma facturen. U kunt direct aan de slag met een van de beschikbare standaard layouts. U kunt ook uw eigen factuurlayouts samenstellen compleet met eigen logo met de Layout Editor. Facturen worden als PDF gemaakt en opgeslagen en kunnen desgewenst direct per e-mail verstuurd worden. U kunt onbeperkt factureren, en betaalt dus niet per factuur.
Het AdmInbox-ZZP pakket is uitgebreid met de optie om aanmaningen en herinneringen uit te sturen.

BTW aangiftes maken, versturen en betalen
De meeste inkomsten en uitgaven hebben invloed op de af te dragen of terug te vragen BTW. De AdmInbox ZZP berekent het BTW saldo continu. Na afloop van elk kwartaal word je er aan herinnerd, o.a. met een pushberichtje, dat het tijd is om een aangifte te maken. De aangifte staat dan al klaar en kan met een muisklik verstuurd worden. En om het helemaal makkelijk te maken kan je ook met een muisklik betalen. Hiervoor kan je kiezen uit betalen met iDEAL of met een QR betaal code als je bank app die ondersteunt. Het juiste betalingskenmerk komt dan automatisch mee! Je weet dan zeker dat je aan zowel je aangifte- als je betalingsverplichting hebt voldaan. Een prettig gevoel!

Koppelen met je zakelijke bankrekening
Je kunt electronische bankafschriften van de meeste banken zelf inlezen. Maar als je gebruik maakt van de beschikbare bankkoppelingen, dan komen je bankmutaties helemaal automatisch in je administratie. De AdmInbox ZZP is koppelbaar met alle Nederlandse banken die zo’n koppeling aanbieden.

Bankmutaties koppelen aan inkoop- en verkoopfacturen (afletteren of matchen)
Afletteren van je bankmutaties doe je als je elke uitgave op je bankafschrift koppelt aan een inkoopfactuur of bon en elke ontvangst koppelt aan een verkoopfactuur. De AdmInbox ZZP doet dit zo veel mogelijk automatisch voor jou. Dit scheelt jou enorm frustrerend uitzoekwerk! Daarnaast weet je welke facturen al betaald zijn en welke nog betaald moeten worden. Je wordt gewaarschuwd als een klant te laat is met betalen. Ook een betalingsherinnering is snel en makkelijk vanuit de AdmInbox ZZP te versturen.

Uren en kilometers registreren
De AdmInbox-ZZP is voorzien van een uren- en kilometerregistratie. Deze registratie functie is speciaal ontwikkeld om de bestede uren en gereden kilometers bij te houden. Gegevens kunnen snel en gemakkelijk ingevoerd worden en als PDF jaaroverzicht afgedrukt worden voor de fiscale verantwoording. Tijdens de urenregistratie is permanent inzichtelijk of er naar verwachting aan het fiscale urencriterium voldaan zal worden.

Rapporten maken om te zien hoe je er voorstaat
Je kunt met een paar muisklikken een Balans en Winst/verlies rekening aanmaken. Op het scherm, als PDF of eventueel in het Excel formaat. Andere rapporten tonen de lijst met openstaande verkoopfacturen. Dan zie je direct van wie je nog geld krijgt en/of wie er te laat is met betalen. De lijst met openstaande inkoopfacturen laat zien welke facturen je nog moet betalen.

Contante en privé betalingen verwerken met één muisklik
Cash betalingen kan je uiteraard ook verwerken. Je geeft dan aan als een in- of verkoop factuur geheel of gedeeltelijk in cash betaald is, of dat die juist niet betaald gaat worden. Wat het geval ook is, dit alles wordt met een muisklik correct in de administratie verwerkt.

Documenten in de cloud bewaren in het ‘elektronisch dossier’
De AdmInbox ZZP is voorzien van je eigen elektronisch dossier. Dat is handig voor al die belangrijke documenten die je bij je administratie wilt bewaren. Bijvoorbeeld een beschikking van de belastingdienst of een PDF van een belangrijk contract. Bewaar ze overzichtelijk bij de administratie in het elektronisch dossier.

Boekhouding in je broekzak via de mobiele Asperion App
Maak foto’s van bonnen en facturen en stuur deze rechtstreeks naar de boekhouding met de gratis app.
Bonnen en facturen kun je eenvoudig inscannen, uploaden én registreren. Hierdoor bespaar je veel tijd en voorkom je fouten.
Geen bon gaat meer verloren met de bonnen scan app van Asperion in je broekzak.
Alle documenten blijven bewaard, je kan ze nooit meer vergeten te boeken of kwijtraken en ze zijn altijd bij de hand.

De functies van de Asperion Mobile app op een rijtje:

 • Dashboard met openstaande taken en handige financiële widgets zoals; omzet, kosten, winst en de openstaande facturen.
 • Ingebouwde scan functie die documenten automatisch detecteert en optimaliseert voor het beste scan resultaat.
 • De facturen inbox van de administratie inzien en facturen en bonnen direct registreren vanuit de app.
 • Alle gegevens van de debiteuren en crediteuren bij de hand. Snel zoeken naar relaties en de route plannen vanuit de app.
 • Openstaande facturen opzoeken en inzien of door de historie van facturen bladeren.
 • Onderweg eenvoudig je gewerkte uren invoeren.
 • Onderweg eenvoudig je gereden kilometers bijhouden.
 • Accorderen van inkoopfacturen en een handig overzicht van de nog te accorderen facturen.
 • Met de dag en nacht modus ook ’s avonds prettig werken met de scanner app. De app ondersteund zowel de donkere nacht als de lichte dag modus en zal automatisch mee wisselen met de instellingen van de telefoon.
 • Gebruik de app voor 2 factor authenticatie en ontvang een extra validatie code in de mobile app om aan te melden in de Asperion webapplicatie.

Steek de boekhouding in je broekzak met de Asperion Bonnen Scan App.


Doelgroep

Dit boekhoudpakket is bedoeld voor de eenmanszaak. Ook de Holding B.V. met DGA kan met deze module worden verwerkt. De onderneming moet ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel en over een zakelijke bankrekening beschikken.

Adminbox-ZZP-1