Welkom bij De Vries & Nell Amersfoort

Salarisadministratie

Tijdige en accurate verwerking van de salarisadministratie is voor u en uw werknemers van groot belang. Onze salarisadministrateur Bart Boshuizen zorgt er voor dat u maandelijks zo min mogelijk omkijken heeft aan de verloning, het indienen van de aangiften loonheffingen, opgaven aan het pensioenfonds en het voorbereiden van de diverse betalingen. Bovendien heeft u via onze gebruiksvriendelijke portal snel en eenvoudig inzicht in onder meer de arbeidsvoorwaarden/arbeidscontracten, de verlof- en verzuimregistratie, het werkgevers- en werknemersdossier, loonstroken, en jaaropgaven op het moment dat het u schikt. Daarnaast denken we graag en proactief met u mee over kansen en risico’s.

Wij maken gebruik van de AFAS Pocket app

Met de AFAS Pocket app regelen de medewerkers van onze klanten de belangrijkste zaken gewoon via hun telefoon. Ze hebben altijd actueel inzicht in hun loonstroken en verlofsaldo. Ook sturen ze via de app eenvoudig declaraties in, melden zich ziek (of beter!) en ga zo maar door. In andere woorden, onze klanten en de medewerkers regelen alle zaken direct via de app.

De AFAS Pocket app is volledig geïntegreerd met de HR & payroll software van AFAS. Doordat onze klanten zelf zijn of haar HR-zaken regelen, zijn mutaties sneller verwerkt en kunnen wij extra tijd besteden aan extra adviezen zoals arbeidscontracten, ziekengeldverzekeringen en arbodienst, WKR vergoedingen etc.

Dit kan je allemaal met de AFAS Pocket App. Regel simpel je administratie als werknemer, waar je ook bent!

AFAS Pocket app Payroll Cloud

“Door het gebruik van AFAS hoeft de klant nog maar op één plek in te loggen en is het aanleveren van mutaties via losse formulieren voorbij.”

Altijd online via de portal

Via een online portal, welke je volledig zelf kunt inrichten in jouw huisstijl, kunnen onze klanten medewerkers in- en uitdienst melden, aangiften digitaal accorderen betaalbestanden en loonstroken downloaden en vragen stellen over de aangiften. Zo is het complete salaris dossier altijd actueel en inzichtelijk.

Salaris software voor accountants met payroll cloud

Payroll Cloud is volledig geïntegreerd met het portal en de mobiele app. De loonadministratie wordt een logisch gevolg van de mutaties die onze klant via het portal invoert en de klant wordt automatisch geattendeerd op het verlopen van bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst of het verhogen van het minimum loon.