Welkom bij De Vries & Nell Amersfoort

Administratie

Wij kunnen een aantal eenvoudige taken van u overnemen zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.
Digitalisering gaat door, maar het menselijk oog blijft onmisbaar al was het alleen maar om het persoonlijke contact dat bij ons voorop staat. Als professioneel administratiekantoor combineren wij dit persoonlijk contact graag met de voordelen van de digitalisering om zo het beste resultaat samen te creëren.

Administratiekantoor De Vries en Nell AmersfoortBoekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van uw onderneming. Wij werken met een innovatief boekhoudpakket waaraan u alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt. Of u nu ZZP’er bent, Directeur Groot Aandeelhouder of een ondernemer met meerdere vestigingen en medewerkers, het maakt ons niet uit. U wilt graag ontzorgt worden en de dingen doen waar u goed in bent en die u leuk vindt, ondernemen met de juiste real-time informatie. En dat voor een vaste prijs zodat u in ieder geval niet verrast wordt.

Veel van onze klanten kiezen voor een samenwerkingsvorm waarbij u als klant zelf veel digitaal kunt verwerken in het boekhoudpakket. De verkoopfacturen kunt u in onze facturatiemodule opstellen en worden automatisch geboekt. Door middel van de bankkoppeling worden de bankmutaties dagelijks bijgewerkt zonder dat u daar iets aan hoeft te doen. Alle inkopen en kostenfacturen kunt u scannen middels de app of doormailen naar het boekhoudpakket. Wij kunnen als administratiekantoor in overleg met u deze inkopen en kostenfacturen inboeken en ervoor zorgen dat de bankafschriften (bijna) automatisch verwerkt worden.