Welkom bij De Vries & Nell Amersfoort

JEMAKO administratie

Bent u zelfstandig JEMAKO distributiepartner?

Wij hebben een Excel adminstratie gemaakt voor de complete JEMAKO boekhouding tegen een vast tarief. Bij downloads kunt u kiezen voor JEMAKO instructie en sheet en alle informatie voor de JEMAKO administratie kunt u hier vinden. Op deze pagina kunt u het administratiebestand downloaden en middels video’s krijgt u per onderdeel uitleg op welke wijze u alles moet verwerken in de JEMAKO administratie sheet.
Klik hier voor JEMAKO instructie en sheet 2021.

Voor Jemako ondernemers met een omzet lager dan € 20.000,- excl. BTW op jaarbasis is er een speciale Excel administratie gemaakt als er gebruik gemaakt gaat worden van de vrijstelling omzetbelasting. Alle voorwaarden, voordelen en nadelen (let op speciale regeling inkopen uit Duitsland) worden a.d.h.v. een presentatie uitgelegd. Klik hier voor JEMAKO uitleg en sheet vrijstelling BTW.

U heeft een wachtwoord nodig om bovenstaande gegevens te downloaden. U kunt een e-mail sturen naar amersfoort@devriesennell.nl met de volgende gegevens: naam, adres, postcode/woonplaats, telefoonnummer en de naam van uw teamleider. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Het wachtwoord is alleen beschikbaar voor JEMAKO ondernemers die klant bij ons kantoor zijn of willen worden.

Wat kunt u met onze JEMAKO adminstratie doen? – invoeren omzet middels koppeling met JOM – invoeren inkopen en kosten – bijhouden van urenregistratie (1225 uur), kilometeradminstratie, waskosten, stamklanten, downlineprovisie en autoincentive – gebruik thuispresentatie, uitleensets, gastvrouwengeschenken en eigen gebruik – registratie bank – aangifte omzetbelasting met intracommunitaire leveringen JEMAKO Duitsland en kleine ondernemersregeling  – inzicht in resultaat per kwartaal.
Dat alles en nog veel meer kunt u als zelfstandig JEMAKO distributiepartner verwachten!

In de vaste prijspraak is de aangifte inkomstenbelasting van u en uw eventuele fiscale partner inbegrepen. Wilt u meer weten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Jan van de Heetkamp of Harco Sok.

Inmiddels hebben al meer dan 110 zelfstandig JEMAKO distributiepartners de weg naar ons kantoor gevonden!